Relatiebemiddeling

Mensen en relaties veranderen gaandeweg. Soms zijn er gevoelens van onvrede en rijst de vraag: “Proberen we het nog of gaan we uit elkaar?” PB Mediation helpt jullie door middel van relatiebemiddeling om problemen bespreekbaar te maken.

Lees meer

Familieruzie of -conflict

Zelfs de warmste familiebanden kunnen door een conflict flink bekoelen of zelfs verbroken worden. Hoewel jullie veel voor elkaar betekenen lukt het maar niet om de negatieve energie te doorbreken. PB Mediation helpt jullie door middel van familiebemiddeling.

Lees meer

Stiefplancoaching

Samengestelde gezinnen, ofwel stiefgezinnen, zijn er in allerlei soorten en maten. Helaas verloopt dat niet altijd even soepel. Botsende karakters, een nieuwe gezinssituatie en moeite met accepteren van een nieuwe partner van de ouders kan ingrijpend zijn.

Lees meer

Meegroei-omgangsregeling

Jullie zijn misschien al een tijd geleden gescheiden. Er is destijds een omgangsregeling opgesteld, maar jullie levens zijn veranderd en de kinderen zijn inmiddels wat ouder. Gelukkig is een omgangsregeling altijd nog te herzien en aan te passen aan jullie nieuwe situatie.

Lees meer

Benieuwd of wij jullie kunnen helpen?


Aangesloten bij: