Waarom familiebemiddeling?

Zelfs de warmste familiebanden kunnen door een conflict flink bekoelen of zelfs verbroken worden. Hoewel jullie veel voor elkaar betekenen lukt het maar niet om de negatieve energie te doorbreken. Familiebemiddeling kan dan een goede uitkomst bieden. De bemiddelaars van PB Mediation hebben jarenlange ervaring op het gebied van familiemediation.
 

Hoe werkt familiemediation?

Allereerst is het belangrijk dat alle betrokken partijen actief meewerken aan een oplossing en dus bereid zijn samen in gesprek te gaan. Dat betekent dat zij bij elkaar in dezelfde ruimte aanwezig moeten zijn en openstaan om contact te maken. De kracht van mediation is namelijk dat jullie er samen uitkomen, mét wat begeleiding. Bij iedere ruzie of conflict komen emoties los. Onze mediators passen gesprekstechnieken toe die ruimte bieden voor die emotie, maar die er wel voor zorgen dat we snel tot de kern en de oplossing komen. 
 

Kan familiebemiddeling jullie helpen?

Misschien is er ruzie binnen de familie of is er onenigheid over een erfenis. Wellicht zijn er voelbare spanningen tussen familieleden of wordt het gedrag of de leefwijze van een familielid niet geaccepteerd. Zolang jullie er voor open staan is de kans groot dat mediation succesvol is.
 

Wil je meer weten over familiebemiddeling? Neem contact op met PB Mediation via telefoonnummer 06 27236250 of mail naar info@pbmediation.nl
 
 


Aangesloten bij: