Samenwerking het Scheidingshuys PBMediation en Goed-Z0 Kindercoaching Rina Hoetelmans

Samen trouwen is samen scheiden.
Met de kinderen.

Samenwerking
Het ScheidingsHuys PB Mediation en Goed Zo! Kindercoaching werken samen.
Als u besluit te gaan scheiden komt er heel veel op u af. Het is naast de afwikkeling van allerlei financiële zaken, ook een behoorlijke emotionele achtbaan. Voor de kinderen wil je de schade zo veel mogelijk beperken. Wij (Paulien en Rina) zien dit precies zo.
Scheiden kun je immers wel als partners, maar nooit als ouders.

Echtscheidingsmediator Paulien Boehlé
Paulien is een ervaren echtscheidingsmediator, zij kan u helpen samen door deze periode heen te komen. Als je met elkaar kan blijven praten zijn alle betrokken partijen daarbij gebaat. Niemand wil dat zijn echtscheiding een vechtscheiding wordt.
Daarnaast kan zij alles voor u regelen aangaande de financiële afhandeling van uw echtscheiding. Door haar gedegen financiële achtergrond kan zij dit professioneel voor u regelen.
Haar devies: “Minder leuke situaties kun je maar beter zo snel mogelijk achter de rug hebben. Als beide partijen het daarmee eens zijn, dan is de oplossing nabij”

Kindercoach Rina Hoetelmans
Rina kan als ervaren kindercoach uw kinderen tijdens de echtscheiding begeleiden. Ook kan zij uw vragen beantwoorden rondom de kinderen tijdens en na de scheiding.
Hoe moeten we het vertellen? Wat moeten we vertellen? Welke reacties moeten we zo laten? Waar moeten we wél actie op ondernemen. Dit Is een greep uit de vragen die vaak leven bij ouders.
Het is immers niet niks scheiden, de basis van liefde en huiselijkheid wordt verstoord.
je maakt je als ouders zorgen om het wel en wee van de kinderen. Bij mij kunt u uw verhaal kwijt. We kunnen samen kijken wat voor u en uw kinderen een passende manier is om met de situatie om te gaan.
Door dit professioneel te begeleiden neem ik graag een deel van uw zorgen uit handen.
 

Ga naar het blog overzicht

Aangesloten bij: