Betrokkenheid

Op het gebied van familiemediation zet Paulien zich nog eens extra in voor de belangen van eventuele kinderen in een scheiding. Zij kunnen zich erg kwetsbaar en onzeker voelen wanneer hun ouders gaan scheiden. Paulien stimuleert ouders verder te denken dan alleen de wettelijk verplichte onderdelen in het ouderschapsplan en heeft als doel de gezinssituatie weer stabiel maken voor de kinderen.
Waar nodig zet zij een kindercoach in waar zij regelmatig mee samenwerkt.

“Mediation is niet zomaar mijn werk, het geeft me energie en voldoening om mensen te helpen samen hun conflict op te lossen, zeker wanneer zij dit zelf niet meer voor mogelijk hielden”


Financiële en juridische achtergrond

Niet alleen op emotioneel en communicatief vlak blinkt Paulien uit in haar vak, ook op financieel en juridisch vlak is zij zeer onderlegd. Zo heeft ze haar financiële kennis en vaardigheden opgedaan als financieel- en hypotheekadviseur. Hierna heeft ze een opleiding Mediaton afgerond met als specialisatie ‘Familie- en arbeidsrecht’.
 

Ook is Paulien..

 

​Ben je op zoek naar mediation in de regio Roosendaal en benieuwd wat Paulien voor jouw relatie, familie of je werksituatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06 - 27 23 62 50 of mail naar roosendaal@pbmediation.nl

 

​Onderwerpen gerelateerd aan 'Mediation in Roosendaal':
  • ​Wat is familiemediation?
  • Voor wie is familiemediation?
  • Wat is arbeidsmediation?

Benieuwd of wij jullie kunnen helpen?


Aangesloten bij: