meer echtscheidingen na de feestagen

Meer echtscheidingen na de feestdagen

“Gelukkig Nieuwjaar”

Veel echtscheidingen vinden plaats na de feestdagen. Verklaren kunnen we het niet, maar het  aantal aanvragen voor echtscheidingen is hoger na de feestdagen. Wat een mooi familiefeest hoort te zijn, kan voor vele gezinnen stress en spanning met zich meebrengen. Zou het verband houden met het besef dat zelfs de “beste wensen” u niet meer gelukkig maken? In veel gevallen speelt bij één van de partners de gedachte aan echtscheiding al langer. Wanneer men dan de hele dag op elkaars lip zit, barst de bom en komt het hoge woord eruit.

Mediation

Als de wegen zich dan gaan scheiden, dan komt op beide partijen veel af. Bovendien is het een emotionele periode van teleurstelling en afscheid. Het is dan belangrijk om samen in gesprek te gaan onder begeleiding van een onafhankelijk en onpartijdige mediator. Het doel van een mediator is om te komen tot oplossingen die voor beide partijen acceptabel zijn. Voor een geslaagde bemiddeling is het wel noodzakelijk dat partners bereid zijn om samen de scheiding te willen regelen. 

Paulien Boehle is een ervaren echtscheidingsmediator, zij kan u helpen samen door deze periode heen te komen. U kunt vrijblijvend contact met PBMediation opnemen.
Telefonisch op nummer 0627236250 of via mail info@pbmediation.nl
Meer informatie vindt op www.pbmediation.nl
 

Ga naar het blog overzicht

Aangesloten bij: