Interview PBMediation in de Bruist Roosendaal december 2014

<Rubriek> Bruisende Zaken

Bedrijf: PB Mediation
Burgemeester Prinsensingel 61
4701 HK Roosendaal
Tel. 06-27236250
Eigenaresse: Paulien Boehlé
www.pbmediation.nl

Je echtscheiding goed regelen.

Minder leuke situaties kun je beter snel achter de rug hebben, dat is het devies van PB Mediation, gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. “Als beide partijen het daarmee eens zijn, is de oplossing nabij.”

Wat doet PB Mediation?
“Als onderdeel van Het ScheidingsHuys begeleid ik partijen bij hun scheidingsproces. Zo kan ik bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van een ouderschapsplan, het maken van alimentatieberekeningen, opstellen van een convenant en het afhandelen van juridische zaken en bemiddelen bij passende oplossingen.”

Wie kun jij begeleiden?
“Alle stellen die bereid zijn om er samen uit te willen komen. Dit hoeven geen getrouwde echtparen te zijn, maar ook stellen met een geregistreerd partnerschap of samenwonenden ouders met kinderen kan ik helpen.”

Waarin onderscheidt PB Mediation zich?
“Sowieso door mijn financiële achtergrond; daardoor kan ik mensen ook op financieel gebied goed adviseren. Maar ook mijn persoonlijke aanpak is een sterk punt. Scheiden is een emotioneel proces dat om een persoonlijke benadering vraagt.  Bijzonder is bovendien dat ik samenwerk met een kindercoach die de betrokken kinderen door het hele scheidingsproces kan begeleiden.”


Quote: “De oplossing is nabij”
 

Ga naar het blog overzicht

Aangesloten bij: